Apartman Aquamarin

Apartman Aquamarin Malinska

Posebni ograđeni dio dvorišta – samo za Šape i njihove ljude koji borave u apartmanu. Ograđeno  veliko dvorište s roštiljem samo za goste apartmana Aquamarin koji se, sa svojih 80 m², smjestio na cijelom prvom katu obiteljske kuće, s posebnim ulazom i pogledom na more. Blizu centra a daleko od galame, u elitnoj mirnoj ulici, na samo 50 metara od mora, skriven od pogleda, u vrtu prepunom mediteranskog raslinja.  

Gustim mediteranskim raslinjem zaklonjen je od okolnih pogleda što jamči potpuni mir i privatnost. U zatvorenom dvorištu osigurano je besplatno parkirno mjesto. Samo 50 metara dijeli vas od uređene plaže s tuševima u borovoj šumi,  100 metara od najbližeg dućana, 500 metara od liječničke i stomatološke ambulante, 800 metara od centra i autobusne stanice. Zračna luka Rijeka udaljena je 15 kilometara. Male plaže za pse nalaze se na ulazu i izlazu iz mjesta.

Klimatizirani apartman Aquamarin sastoji se od kuhinje, spavaće sobe s bračnim krevetom, dvije odvojene sobe sa ležajevima 200 x 120, dnevnim boravkom sa sofom koja se može razvući za spavanje, natkrivenom terasom od 10 kvadratnim metara, kupaonicom s wc-om i walkin in tušem, dodatnim WC-om te ograđenim dijelom dvorišta sa vanjskim roštiljem.

Gostima je na raspolaganju besplatni flat internet, led tv s USB priključkom, veliki smart TV s više od 100 digitalnih i satelitskih tv kanala te mogućnošću pristupa Netflixu.

Šape i Šapice imaju priliku njuškati, trčati, igrati se, sudjelovati u kulinarskim majstorijama pri pečenju roštilja, sunčati se na terasi, tuširati se u vrtu, a po posebnoj želji osiguran im je prostor za kupanje u malom bazenu. Da li će Šapu čekati Silver, Gold ili Platinum paket ovisi o narudžbi vlasnika.

Kuhinja je opremljena dvjema indukcijskim pločama za kuhanje, napom, 2 frižidera s ledenicom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za espresso kavu te potrebnim posuđem i priborom.

Apartman Aquamarin predviđen je za komforni boravak 4-6 gostiju, prema čemu je i formirana cijena noćenja, no, po željama gostiju može primiti i više osoba uz nadoplatu.

Odgojeni kućni ljubimci su dobrodošli! Volimo i one nestašne ali moguće štete snosi vlasnik. Vlasnik u potpunosti odgovara za Šape i Šapice. U istaknutu cijenu uključena je boravišna pristojba, parkirna mjesta, korištenje WI- FI ja i boravak Šapa i Šapica.

Details

Vrsta/Type : Apartment
Adresa/ Address : Riječka ul. 2, 51511, Malinska
Poštanski broj/ Zipcode : 51511
Grad / City : Malinska, otok Krk
Država / State : Croatia
Property ID : 3861

Features

Dozvoljeni ljubimci / pets allowed
plaža za Šape van objekta/ beach for Paws outside the accommodation unit
mali bazen za Šape na zahtjev / a small pool for Paws on request
ograđeno dvorište samo za Šape jedne jedinice unutar objekta/ fenced yard only for the Paws of one accommodation unit
roštilj / barbecue
besplatni WI- FI / free WI-FI
besplatno parkirno mjesto unutar objekta / free parking space within the accommodation unit

Find on Map

PAW-PAW
Pristajem da ova stranica prikupi moje ime, e-poštu i telefon.

https://paw-paw.net/wp-content/uploads/2021/03/paw-paw-logo-vert-01-2.png
Sjedište
Ferde Livadića 37, Zagreb, Croatia
+385 91 5564 406
Pon - Pet: 9:00h - 17:00h
E-mail