Sve za vašu Šapicu - od izbora destinacije do Vau odmora! Ja ne brinem, imam Paw & Paw!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ŽELITE POSTATI PARTNER PAW&PAW PLATFORME?Vidite li mjesto u Paw & Paw priči?

Zadovoljstvo nam je što ste pokazali interes za ulaskom u Paw & Paw obitelj u kojoj se Šape Vaših gostiju tretiraju kao ravnopravni gosti te želju da se uključite u stvarnu „pet friendly“ inicijativu.
Paw & Paw platforma nastala je iz ogromne ljubavi prema ljubimcima i potrebe da slobodno vrijeme, posebno na putovanjima, vlasnici i njihove Šape provedu kao obitelj- zajedno, aktivno i ugodno.
Osluškujući, s jedne strane, potrebe vlasnika ljubimaca, a s druge upravitelja i vlasnika smještajnih jedinica diljem Jadrana ali i ostatka Hrvatske, pronašli smo način na koji zajednički, ugodan i aktivan odmor vlasnika i njihovih ljubimaca može postati i više od „moguće misije“.
Izravno nam se obratite s ponudom Vaših proizvoda i usluga na info@paw-paw.net i mi ćemo Vam se javiti - svaki upit obrađujemo pojedinačno!
https://paw-paw.net/wp-content/uploads/2019/07/hero_image_08.png

PAW & PAW I PARTNERIVidite se u Paw&Paw priči?

Izravno nam se obratite s ponudom Vaših proizvoda i usluga na info@paw-paw.net i mi ćemo Vam se javiti - svaki upit obrađujemo pojedinačno!

  Vrsta smještaja

  Osigurava li Vaš objekt smještaj gostiju s ljubimcima?

  Ograničava li Vaš objekt smještaj ljubimca s obzirom na pasminu i veličinu?


  Postoje li ograničenja za goste koji u objektu borave s ljubimcima?


  Dijele li gosti s ljubimcima zajedničke prostore s ostalim gostima?

  Može li Vaša smještajna jedinica osigurati odvojeni (ograđeni) vanjski prostor za boravak (igru) ljubimaca u prisustvu vlasnika?

  Ako je Vaš odgovor na gornje pitanje potvrdan, a nemate takav sadržaj, jeste li zainteresirani za opremanje kutka za pse?

  Jeste li zainteresirani za ekskluzivnu suradnju s Paw & Paw platformom vezano uz kompletnu ponudu prema gostima s ljubimcima?

  Kontakt

  https://paw-paw.net/wp-content/uploads/2021/03/paw-paw-logo-vert-01-2.png
  Sjedište
  Ferde Livadića 37, Zagreb, Croatia
  +385 91 5564 406
  Pon - Pet: 9:00h - 17:00h
  E-mail